سخن اول

نخستین همایش ملی «تجلّی آئین‌‎های عاشورا در هنر ایرانی» با اخذ مجوز ISC به شماره: (68933-00210) از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در نیمه دوم سال 1400 (25 و 26 آذرماه) برگزار خواهد شد. این همایش در ادامه برگزاری شش دوره «زیارت واره هنر عاشورا» (www.ashoraart.uk.ac.ir) است که هر ساله توسط دانشکده هنر و معماری در دانشگاه شهید باهنر کرمان و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید باهنر و شرکت مس سرچشمه رفسنجان انجام می‌شود. با تصمیم کمیته سیاستگزاری «زیارت‎واره هنر عاشورا» مقرر گردید، حمایت‌های علمی و معنوی سایر دانشگاه‌ها، مراکز، سازمان‌ها و مؤسسات علمی و پژوهشی کشور مورد درخواست واقع شود. نام و نشان این دانشگاه‌ها، مراکز، سازمان‌ها و مؤسسات علمی و پژوهشی در فراخوان و پوستر درج گردیده است. امید است شما عزیزان علاقه‌مند به موضوعات هنر و زیبائی‌شناسی که با ارسال پژوهش‌های خود در قالب مقاله بر غنای این همایش بیفزائید.